Banden Vrachtwagen vergelijken in een paar klikken

en koop ze tot ze 65% goedkoper zijn!

Als professional op het gebied van vervoer of openbare werken is uw vrachtwagen uw werkinstrument. Het is een essentieel voertuig voor uw bedrijf en mag u niet tegen elke prijs kosten Vergelijk vrachtwagenbanden en nieuwe kopen en niet herprofileren, goedkoper. Geef de bovenstaande afmetingen aan.

1153 mensen hebben vandaag de dag de prijzen vergeleken!
+ meer vergeleken met 5 handelssites..
1

Banden
vergelijken
2
Koop ze tegen de
beste prijs
3
Levering & montage bij
u
in de buurt
Het kiezen van een vrachtwagenband

Het kiezen van een vrachtwagenband

Op onze vergelijking van vrachtwagenbanden, vindt u nieuwe banden voor de prijs van het vernieuwde loopvlak!
Hoe doe je dit?

  • Voer uw afmetingen in de zoekmachine in
  • Selecteer de beste prijs
  • Kies de prijs van de assemblage bij de verkoper zelf

Gratis levering 24/48 uur per dag

5000 verzamelcentra

Gegarandeerde lage prijs

Welk merk vrachtwagenbanden is het beste?

Door de tarieven te vergelijken, kunt u het zich veroorloven om vrachtwagenbanden kopen Michelin of Bridgestone tegen lage tarieven. Wij raden u aan een "Premium" merk te kiezen om ervoor te zorgen dat uw banden een uitstekende duurzaamheid hebben. Voor van lange afstanden, het model X Line Energy Z aan de voorkant en de X Line Energy D op de achterkant zijn perfect aangegeven. De fabrikanten Bridgestone, Firestone, Pirelli, Dunlop of zelfs Hankook bieden een breed scala aan banden voor bouwmachines. U rijdt in een autobussen ? De Duitse fabrikant stelt de band voor om de band Continental Coach HA3. Voor een sneeuwband voor een vrachtwagen, Nokian biedt het assortiment van Hakkapeliitta
Voor kleine budgetten, de prijs van banden Riken is zeer correct voor een voorbeeldige levensduur. Een nieuwe kleine merkband is altijd beter dan een vernieuwde vrachtwagenband!

Bridgestone
Continental
Dunlop
Firestone
Goodyear
Michelin
Pirelli
Riken

Bent u op zoek naar een ander merk?

78 merken beschikbaar en vergeleken voor u!

5 vergeleken met de bandendealers!

AutobandenCollectief

Autobandenmarkt

Banden Giga

BandenPrijzen24

Pneus-Online

Alle handelaars Tiregom zijn goedgekeurd Alle handelaars Tiregom zijn goedgekeurd!

Waar kan ik een vrachtwagenband kopen?

Wie is de goedkoopste van Allopneus waar Euromaster ? Om dat te weten te komen, vergelijk eenvoudigweg de prijzen! Tiregom Vergelijkt u niet een bepaalde verkoper, het is aan u om te kiezen tussen de verschillende aanbiedingen van online verkopers Kopen op het internet is gemakkelijk, praktisch, snel en u bespaart geld! U koopt dezelfde banden, maar dan goedkoper!

Montage van vrachtwagenbanden

Waar te monteren op vrachtwagenbanden toen we een aankoop deden op het internet? Super gemakkelijk! Zodra u een kortingsprijs heeft gevonden, Tiregomkiest u de montageplaats bij onze partner-dealer. U kunt uw banden laten monteren in de plaatselijke garage, in een autocentrum of bij uzelf!