Banden 4x4 vergelijken in een paar klikken

en koop ze tot ze 65% goedkoper zijn!

Een terreinwagen verdient goede banden, maar er is geen enkele manier om het budget te drukken! Via onze 4x4-bandenvergelijker voor 4x4-banden, u koopt een goedkope band die aan uw behoeften voldoet: gemengd, modder, off-road, bos, off-road, off-road, winterbanden.... Voer uw afmetingen in en start het zoeken.

1153 mensen hebben vandaag de dag de prijzen vergeleken!
+ meer vergeleken met 5 handelssites..
1

Banden
vergelijken
2
Koop ze tegen de
beste prijs
3
Levering & montage bij
u
in de buurt
SUV- en 4x4-banden, welke te kiezen?

SUV- en 4x4-banden, welke te kiezen?

Bent u op zoek naar een Duster, Kangoo of Land Rover band? Voordat u prijzen vergelijkt, moet u rekening houden met de situatie:

  • Uw afmetingen
  • Uw rijgedrag
  • Het type band
  • De begroting

Gratis levering 24/48 uur per dag

5000 verzamelcentra

Gegarandeerde lage prijs

4x4 bandenmerken

Kies de juiste 4x4-bandenmerk of SUV, het is essentieel om veilig te rijden! Premim fabrikanten zoals Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear, Dunlop of Hankook bieden een breed scala aan producten aan van 4x4 off-roadband 4x4 gegomd gemengd. Aan de kant van de specialisten, BF Goodrich staat bekend om zijn modderbanden en off-road, zijn model.. G-Greep is een bestseller Federal, Cooper, General Schieten, Nankang, Kumho, Yokohama, Falken of zelfs Toyo en zijn Open land AT worden steeds populairder Kwaliteitsmerken. De merken Black Star en Goodride hebben de laatste tijd de krantenkoppen gehaald!

Bridgestone
Continental
Dunlop
Goodyear
Hankook
Michelin
Nokian
Pirelli

Bent u op zoek naar een ander merk?

103 merken beschikbaar en vergeleken voor u!

5 vergeleken met de bandendealers!

AutobandenCollectief

Autobandenmarkt

Banden Giga

BandenPrijzen24

Pneus-Online

Alle handelaars Tiregom zijn goedgekeurd Alle handelaars Tiregom zijn goedgekeurd!

Prijzen van 4x4 banden

Waarom laat je die 4x4 reparatiekit niet vallen en een nieuwe band kopen dat houdt stand! Het goede nieuws? U hoeft niet alle sites van de leveranciers te bezoeken om het volgende te vinden bevorderingen of van de saldi. Alle kortingen worden automatisch bijgewerkt. Door het vergelijken, bent u zeker om het beste tarief te vinden.

Hoe monteert u een SUV-band?

Maak een aankoop van banden op het internet betekent niet dat je je banden thuis moet monteren....... Vind de beste prijs op Tiregom.nlnaar de website van de online verkoper gaan en maak een afspraak in een garage bij u in de buurt! U kunt er zelfs voor kiezen om thuis (of op het werk) banden te monteren.