Banden Motorfiets vergelijken in een paar klikken

en koop ze tot ze 65% goedkoper zijn!

Goede tweewielers zijn heilig. Maar niet tegen elke prijs! Door het vergelijken van de prijzen op de bandenvergelijker motor Tiregom, je bent er zeker van dat je je stickers koopt tegen de laagste prijs om het bitumen te verwarmen, maar niet je portemonnee. Scooter- of superbikebanden, voor- of achterbanden, onze referentiesite voor vele modellen voor uw fiets.

1153 mensen hebben vandaag de dag de prijzen vergeleken!
+ meer vergeleken met 5 handelssites..
1

Banden
vergelijken
2
Koop ze tegen de
beste prijs
3
Levering & montage bij
u
in de buurt
Hoe kiest u een motorband?

Hoe kiest u een motorband?

U bent op zoek naar een bandtrein voor je tweewielige baby?

Er zijn bijna evenveel gummen anders dan motorrijders! We overdrijven nauwelijks. Om je weg te vinden door de jungle van modellen, is het niet altijd gemakkelijk.

Onze motorexperts zullen u helpen om de beste motorband te vinden voor uw gebruik en wat uw machine ook is: kruis, weg, enduro, trail, circuit, scooter (50cc, 125cc, 250cc).

Gratis levering 24/48 uur per dag

5000 verzamelcentra

Gegarandeerde lage prijs

Welk merk voor zijn fiets?

Er zijn merken van banden die gespecialiseerd zijn in tweewielers zoals Metzeler of Heidenau. Voor het overige doen motorrijders ook een beroep op de Premium merken zoals Michelin of Bridgestone, die de respectievelijke bereiken hebben.. Michelin Piloot Road en Battlax gewijd aan de straten. Aan de adrenalinekant vinden we de banden... Dunlop SportSlim. Eigenaren van een motorrijderspoor adviseren de ContiTrail van de fabrikant Continental. Op zoek naar een merk van spoorband ? Pirelli zal u tevreden stellen met zijn tandvlees.. Geweldig. GeweldigCorsa. Deze grote merken bieden een breed scala aan wegbanden, maar ook concurrentie, motorcross, scooter of voor een oud merk. In termen van kwaliteit/prijsverhouding, het merk Avon heeft zijn waarde bewezen aan motorliefhebbers, vooral met de modellen.. Cobra. Of u nu op zoek bent naar een sport-, sportweg- of gladde band, u vindt op de volgende pagina's wat u zoekt Tiregom.nl.

Avon
Bridgestone
Continental
Dunlop
Heidenau
Metzeler
Michelin
Pirelli

Bent u op zoek naar een ander merk?

24 merken beschikbaar en vergeleken voor u!

5 vergeleken met de bandendealers!

Autobandenmarkt

Banden Giga

BandenPrijzen24

Pneus-Online

AutobandenCollectief

Alle handelaars Tiregom zijn goedgekeurd Alle handelaars Tiregom zijn goedgekeurd!

Wanneer moet ik mijn tandvlees kopen?

De aankoop van voor- of achterste motorfietsbanden wordt gewoonlijk in het voorjaar gedaan, wanneer motorrijders trekken hun fietsen uit de garage... U kunt echter goed anticiperen en uw motorband in de winter, op het moment van de verkoop, kopen. Zo profiteert u van de beste tarieven.

De meeste handelaren bieden bevorderingen het hele jaar door. De vermindering van online motorbandenhandelaren worden elk uur bijgewerkt op onze comparator!

Waar monteer ik mijn motorbanden?

Wanneer u een motorband koopt op het web, dan is de vraag van het bevestiging wordt automatisch geïnstalleerd

  • Kies hier het beste aanbod
  • Selecteer een garage op de website van de partnerverkoper
  • Breng ze bij je in de buurt!

U kunt ook zelf uw motorbanden vervangen.