Banden Zomer vergelijken in een paar klikken

en koop ze tot ze 65% goedkoper zijn!

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit/prijsverhouding om uw zomerbanden te kopen? U bent hier aan het juiste adres! Hier vindt u tips om de juiste zomerband te kiezen tegen de laagste prijs dankzij onze band prijsvergelijker. Geef uw maat hierboven aan.

1153 mensen hebben vandaag de dag de prijzen vergeleken!
+ meer vergeleken met 5 handelssites..
1

Banden
vergelijken
2
Koop ze tegen de
beste prijs
3
Levering & montage bij
u
in de buurt
Wat is een goede zomerband?

Wat is een goede zomerband?

Is het de prijs die het verschil maakt?
Ja en Nee.
De profielen van de belangrijkste fabrikanten blijven een belangrijke factor in de garantie van vertrouwen. Maar vertrouw vooral op de bandentests. Zij geven u de zekerheid dat u de juiste keuze kunt maken.
Hier zijn degenen waar je voorzichtig mee moet zijn bij het kiezen ervan:

  • korte remafstand
  • goede grip op natte en droge wegen
  • levensduur, levensduur en levensduur

Gratis levering 24/48 uur per dag

5000 verzamelcentra

Gegarandeerde lage prijs

Welk merk te kiezen?

Het hangt allemaal af van uw rijstijl, maar u heeft de keuze uit 3 categorieën van bandensporen Premium, kwaliteit en 1e prijs.

Als u veel rijdt, kies dan voor Michelin, met het assortiment Primabobbel nr. 1 in levensduur. Als u op zoek bent naar de beste grip, dan is het gamma Potenza van de Japanners Bridgestone is voor jou Hankook biedt de gummen aan.. Kinergy Eco die ontworpen zijn voor ecologie en brandstofbesparing. De Duitse Continental met zijn banden ContiPremiumContact, vaak aanbevolen in vergelijkingen, zal u in staat stellen om uw remafstanden op droge en natte oppervlakken te verkorten Dunlop biedt sport tandvlees met de Sport Maxx, bekend om de ongelooflijke behandeling.

Als de lekke band je achtervolgt, dan is de runflatbanden zal je beste bondgenoot zijn.

Bridgestone
Continental
Dunlop
Goodyear
Hankook
Michelin
Nokian
Pirelli

Bent u op zoek naar een ander merk?

145 merken beschikbaar en vergeleken voor u!

5 vergeleken met de bandendealers!

Autobandenmarkt

Banden Giga

BandenPrijzen24

Pneus-Online

AutobandenCollectief

Alle handelaars Tiregom zijn goedgekeurd Alle handelaars Tiregom zijn goedgekeurd!

Wanneer te kopen?

Als u de neiging heeft om uw autoaccessoires te kopen in winkels en autocentra bij u in de buurt, bent u waarschijnlijk geneigd om te wachten op de bevorderingen en zomerverkoop.
Door uw banden te bestellen via een online banden site, is het net alsof u het hele jaar door een verkoop heeft tijdens het zomerseizoen. U bent dus vrij om ze rustig te kiezen, zonder druk van de bandenverkoper die u naar zijn merken zou proberen te duwen in plaats van de juiste.
Dus de beste tijd om ze te kiezen is midden maart, net voor de overgang naar de zomertijd... en het einde van het winterseizoen.

Waar moeten de banden worden gemonteerd?

Of het nu in permutatie is met de winterbanden wanneer de temperatuur warmer wordt (boven de +7°C), of tijdens een vervanging door slijtage, moet u door een montagecentrum. U moet weten dat wanneer u uw lijnbanden, u kunt ze in 24/48 uur bij de garage van uw keuze laten bezorgen en het is niet duurder! Op sommige sites kunt u zelfs het volgende nemen direct naar het internet gaan.

Tel ongeveer 15 € per passagiersband (auto, SUV, 4x4) in een garage en 20 € in een garage thuismontage. Installatietijd 30 tot 45 minuten.