Banden 4 seizoenen vergelijken in een paar klikken

en koop ze tot ze 65% goedkoper zijn!

Bent u het zat om uw banden te vervangen tijdens het winter- en zomerseizoen? Wij begrijpen u! Banden voor alle seizoenen zijn zeer geschikt om het hele jaar door te rijden, ongeacht het seizoen. Maar waarheen prijs per band ? Vergelijk en koop goedkope 4-seizoenenbanden en geef eenvoudigweg uw maat aan. Volg ook onze tips om ze hieronder te kiezen.

1153 mensen hebben vandaag de dag de prijzen vergeleken!
+ meer vergeleken met 5 handelssites..
1

Banden
vergelijken
2
Koop ze tegen de
beste prijs
3
Levering & montage bij
u
in de buurt
Waarom kiezen voor een 4-seizoenenband?

Waarom kiezen voor een 4-seizoenenband?

Het stelt u in staat om het hele jaar door te rijden, ongeacht het seizoen, met dezelfde gum. Een all-weather band is dat wel:

  • Praktisch geen behoefte om in de zomer/winter te schakelen
  • Economisch geen montage/demontage te betalen
  • Het beveiligen voor koude en sneeuwvrije gebieden zal het mogelijk zijn om ermee te rijden, in plaats van met het zomerbanden.

Gratis levering 24/48 uur per dag

5000 verzamelcentra

Gegarandeerde lage prijs

Welk merk te kiezen?

Er is geen voorkeursmerk. De keuze zou meer gaan naar Premium- en Kwaliteitsmerken, die een betere kwaliteit rubber bieden.
Wetende dat de gemengde banden zijn niet de beste in de zomer of winter, het is beter om te kiezen voor een top-of-the-range merk.

Michelin met zijn beroemde Crossclimate+ (Zomerband gecertificeerd in de winter), Vredestein met de Quatrac 5 werd 2e in de 4-seizoenen-bandentest in 2016, Nexen goed genoteerd met de gummetjes N Blauw 4Seizoen Blauw die een lange levensduur hebben, Continental met de AllSeasonContact die goed zijn op sneeuw en ijs, Goodyear van zijn kant stelt de Vector 4seasons Gen-2 die een goede grip op nat wegdek heeft, Nokian heeft een gum die zich goed vastklampt en lang meegaat met de Weatherproof.

Bridgestone
Continental
Dunlop
Goodyear
Hankook
Michelin
Nokian
Pirelli

Bent u op zoek naar een ander merk?

93 merken beschikbaar en vergeleken voor u!

5 vergeleken met de bandendealers!

Autobandenmarkt

Banden Giga

BandenPrijzen24

Pneus-Online

AutobandenCollectief

Alle handelaars Tiregom zijn goedgekeurd Alle handelaars Tiregom zijn goedgekeurd!

Gemengde banden, zomer of winter?

Als u in een gebied woont waar veel sneeuw ligt, in de bergen of in de verre uithoeken van het platteland, is het beter om het volgende te dragen winterbanden, halverwege de herfst, wat beter is dan... all-season banden.
Als u in de zomer in een zeer warme regio woont, kiest u zomerbanden, te beginnen in het voorjaar, die niet zo veel als gemengde banden zal verslechteren.
Voor andere regio's kunt u uw investering rendabel te maken met de aankoop van 4-seizoenenbanden, elke maand van het jaar. Meer informatie op de gids.

Hoe herken ik een 4-seizoenenband?

Op de zijwand van de band, bent u een acroniem.. M+S (Modder en Snow) die de band classificeert als een winterband door de fabrikanten, maar die niet onder winterse omstandigheden is getest, of die niet is gemerkt 3PMSF (Three "Peaks Mountain Snowflake") die aangeeft dat de band is getest en gecertificeerd voor de winter, verdient deze markering de voorkeur.